Keg sudy až k vašim dveřím

 

 

Potřebujete pivní zásobu na zahradní oslavu nebo párty s přáteli a nemáte čas dojet pro pivní sud? Objednejte si 15 l soudek vašeho oblíbeného svijanského piva pohodlně z domu a my vám ho doručíme až k vašim dveřím!  

  • Vyberte si KEG sud 15 l dle vaší chuti na e-shopu.
  • Sud vám dopravíme po jeho zaplacení za 2-3 dny domů skrze dopravce PPL. Cena dopravného je 119Kč za 1 kus sudu.
  • Vratná záloha za sud je 1 000 Kč a můžete ho vrátit na těchto místech - seznam ZDE
  • Při vrácení sudu na vybrané místo je nutné s sebou vzít doklad o zaplacení zálohy v našem e-shopu!
  • Sud skladujte v chladu a bez přímého slunečního svitu, ideální teplota skladování je 7-13°C. Je jasné, že v letních měsících se nízká teplota udržuje těžko, ale nikdy by neměla překročit 20°C

Užijte si skvělou chuť nepasterovaného piva z českého rodinného Pivovaru Svijany!

 

TIP:

Jak pečovat o výčepní zařízení a jak pečovat o naše pivo, aby chutnalo, tak jak má?

  • Vždy po vyčepování sudu nebo po akci vypláchněte pivní vedení alespoň vodou
  • Očistěte pivní kohout (nejlépe vypláchnout balónkem a očistit štětečkem, případně celý kohout rozebrat a nechat odmočit ve vodě)

 

 

Kohout pod pivní pěnou

Péče o pivo

  • Doporučujeme naše pivo čepovat s použitím tlačného plynu (CO2 nebo Biogon)
    • Pivo vydrží déle čerstvé
    • Pivo má stále stejný říz
    • Neoxiduje tak rychle
  • Tlačený vzduchem (kompresor, externí kompresor)
    • Jednodušší varianta vše v jednom
    • Pivo rychleji oxiduje a ztrácí na chutí i řízu
    • Ideální pro jednovečerní akce s přáteli
  • Sudy skladujte v chladu a bez přímého slunečního svitu
  • Před čepováním (po převozu) nechte sudy chvíli odpočinout, aby pivo nebylo při čepování "rozbité"

Stále pod pěnou a razantně zavřít kohout

Jak správně čepovat 

  • Pivo čepujte vždy do dobře umyté a hlavně mokré sklenice 
  • Sklenice by měly být vychlazené 
  • Čepujte po skle 
  • Kohout by měl být vždy zanořený pod pivní pěnu 
  • Nejlépe Svijany chutnají v našem pivním půllitru nebo třetince