Potřebujete pivní zásobu na zahradní oslavu nebo párty s přáteli a nemáte čas dojet pro pivní sud? Objednejte si 15 l soudek vašeho oblíbeného svijanského piva pohodlně z domu a my vám ho doručíme až k vašim dveřím!
- Vyberte si KEG sud 15 l dle vaší chuti na e-shopu.
- Sud vám dopravíme po jeho zaplacení za 2-3 dny domů skrze dopravce WEDO nebo Českou Poštu.
- Vratná záloha za sud je 1 000 Kč a můžete ho vrátit na těchto místech - seznam ZDE.
- Při vrácení sudu na vybrané místo je nutné s sebou vzít doklad o zaplacení zálohy v našem e-shopu!
- Sud skladujte v chladu a bez přímého slunečního svitu, ideální teplota skladování je 7-13°C. Je jasné, že v letních měsících se nízká teplota udržuje těžko, ale nikdy by neměla překročit 20°C
Užijte si skvělou chuť nepasterovaného piva z českého rodinného Pivovaru Svijany!
TIP:
Jak pečovat o výčepní zařízení a jak pečovat o naše pivo, aby chutnalo, tak jak má?
- Vždy po vyčepování sudu nebo po akci vypláchněte pivní vedení alespoň vodou
- Očistěte pivní kohout (nejlépe vypláchnout balónkem a očistit štětečkem, případně celý kohout rozebrat a nechat odmočit ve vodě)
Kohout pod pivní pěnou
Péče o pivo
- Doporučujeme naše pivo čepovat s použitím tlačného plynu (CO2 nebo Biogon)
- Pivo vydrží déle čerstvé
- Pivo má stále stejný říz
- Neoxiduje tak rychle
- Tlačený vzduchem (kompresor, externí kompresor)
- Jednodušší varianta vše v jednom
- Pivo rychleji oxiduje a ztrácí na chutí i řízu
- Ideální pro jednovečerní akce s přáteli
- Sudy skladujte v chladu a bez přímého slunečního svitu
- Před čepováním (po převozu) nechte sudy chvíli odpočinout, aby pivo nebylo při čepování "rozbité"
Stále pod pěnou a razantně zavřít kohout
Jak správně čepovat
- Pivo čepujte vždy do dobře umyté a hlavně mokré sklenice
- Sklenice by měly být vychlazené
- Čepujte po skle
- Kohout by měl být vždy zanořený pod pivní pěnu
- Nejlépe Svijany chutnají v našem pivním půllitru nebo třetince